Mensen met een laptop aan een tafel

Training online impact als wetenschapper
22 november 2022

Aanbevolen door het landelijk programma Erkennen & Waarderen

Wil je meer weten?

Mail je vraag aan Rob Speekenbrink of bel: 06 8183 4114

Wetenschappers spelen een belangrijke rol in de communicatie over wetenschap. We zijn er van overtuigd dat (praktijkgericht) onderzoekers, PhD kandidaten, Postdocs en docenten zelf over hun eigen onderzoek en onderwijs kunnen communiceren. Wij kunnen hen helpen om dit beter, relevanter en efficiënter te doen op online platformen. Hiervoor hebben we de training online impact als wetenschapper ontwikkeld.

Wat leer je?

Deze training helpt je om als wetenschapper meer impact te hebben op een online platform van jouw keuze. Minder tijd besteden maar je tijd relevant investeren, aansluitend bij jouw doelen.

Onderzoekers participeren zelf in online debat

Wetenschap draagt bij aan een betere samenleving. Jij als wetenschapper speelt een belangrijke rol in het communiceren over onderzoek, onderwijs en maatschappelijke impact. In deze training leren we jou om de regie te pakken en houden over jouw onderwerpen door communicatie te structureren en door het maken van keuzes.

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor wetenschappers. Dat kunnen dus (praktijkgerichte) onderzoekers, Ph.D. kandidaten en postdocs of docenten zijn. Ze kunnen verbonden zijn aan een universiteit, hogeschool of mbo-school maar bijvoorbeeld ook aan een onderzoeksinstelling of commercieel bedrijf.

Waarom deze training volgen?

De training helpt je om je tijd aan communicatie te investeren in plaats van besteden. Online communicatie die brijdraagt aan jouw doelen als onderzoeker. Dit is belangrijk voor:

  • Contacten aanknopen met relevante (maatschappelijke) doelgroepen en internationale peers
  • Deelnemen aan waardevolle (maatschappelijke) discussies rondom jouw onderzoeksthema’s
  • Jezelf profileren voor een funding call