Neem contact met ons op


Karlijn:
06 4247 3080


Rob:
06 8183 4114


Lisa: 
06 2218 8613

 

Terms & Policies

Noscura B.V., gevestigd aan Rotterdamseweg 39, 2629 HH Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
noscura.nl
Rotterdamseweg 392
2629 HH Delft
+316 81834114

Rob Speekenbrink is de Functionaris Gegevensbescherming van Noscura B.V. en is te bereiken via Rob@noscura.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Noscura B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@noscura.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Noscura B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, Wij verwerken deze persoonsgegevens op grond van jouw toestemming en de eventuele overeenkomst die we met jou hebben.
Noscura B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Wij verwerken deze persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang.

Geautomatiseerde besluitvorming

Noscura B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Noscura B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Noscura B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden

Personalia > 24 maanden > om contact met je kunnen opnemen
Delen van persoonsgegevens met derden
Noscura B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Noscura B.V. gebruikt technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Je kan de cookies die de website plaatst beheren. Cookies beheren.

Cookie: Googly Analytics
Naam: _ga, _gid
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 14 maanden

Cookie: WordPress
Naam: wp_api, wp_api_sec
Functie: Technische cookie dat zorgt voor correcte technische werking van de website
Bewaartermijn: direct

Cookie: LinkedIn.com
Naam: UserMatchHistory, bcookie, lang, lidc,
Functie: Relateren van berichten op LinkedIn aan bezoeken aan de website
Bewaartermijn: direct tot 24 maanden

Cookie: ads.LinkedIn.com
Naam: lang, BizoID
Functie: Relateren van advertenties op LinkedIn aan bezoeken aan de website
Bewaartermijn: 1 maand

Cookie: hotjar
Naam: _hjIncludedInSample
Functie: Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the sample which is used to generate funnels.
Bewaartermijn: tot einde browsersessie

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Noscura B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@noscura.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Noscura B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan op de website van de ACM.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Noscura B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@noscura.nl.

,,

Noscura heeft ons team geholpen met het formuleren van een nieuwe online communicatiestrategie. Een zeer prettige samenwerking met Rob en Karlijn, social media-experts met veel kennis van en ervaring met de wereld van onderwijs en onderzoek. Realistisch meedenken tijdens het traject, creatieve en soms verrassende ideeën en oplossingen waar we samen op uit kwamen. We bevelen ze harte aan!

,,

Noscura heeft voor ons instituut Engineering en Applied Science een mooie bijdrage geleverd aan onze online content strategie. Erg prettig om mee samen te werken, en Karlijn en Rob geven keer op keer inspirerende en verrassende inzichten en hebben een professionele en gedegen aanpak. Erg veel kennis van zaken wat betreft online communicatie, social media, content marketing en hoger onderwijs. Ik kan Noscura dan ook van harte aanbevelen.

,,

Noscura heeft Wageningen University & Research in diverse sessies geholpen om de social media naar een hoger niveau te tillen. Zij hebben ons advies en handvatten gegeven waarmee wij nu beter in staat zijn om relevante content te creëren en de dialoog aan te gaan.

,,

Bijna altijd te bereiken en altijd klaar om mee te denken bij vragen of opmerkingen. Zeer goede communicatieve vaardigheden, fijne persoonlijkheid binnen het team en altijd professioneel.

,,

Dankzij Rob is de TU Delft nu heel actief op de verschillende social media. Hij doet het met veel enthousiasme die zeer aanstekelijk werkt.

,,

Rob prikt door mensen heen. Daardoor ziet hij potentie waar je zelf misschien nog aan twijfelt. Hij durft je te pushen om kansen te grijpen en geeft je vertrouwen.