VU Amsterdam – OBI Engage en OBI Brand Monitor

VU Amsterdam – OBI Engage en OBI Brand Monitor

VU Amsterdam – OBI Engage en OBI Brand Monitor

De VU is ambitieus in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en stimuleert de vrije en open communicatie van ideeën. De VU staat voor universele universitaire waarden als academische vrijheid en onafhankelijkheid.

De universiteit werkt met OBI Engage van OBI4wan om het online gesprek rondom de universiteit en al haar opleidingen te kunnen monitoren en daar direct de interactie op aan te kunnen gaan. De tool wordt ook ingezet voor content publicatie over verschillende social media accounts.

Daarnaast maakt de universiteit gebruik van OBI Brand Monitor van OBI4wan om inzicht te verkrijgen in de reputatie van de universiteit. OBI Brand Monitor geeft hen diepgaande inzichten in volumes, merkreputatie, branche en stakeholders uit online data, social media, online bronnen, print media en radio & televisie. De OBI Brand Monitor is het online dashboard voor reputatiemanagement van de universiteit, inclusief al haar onderdelen en op alle thema’s en reputatiepijlers.

Noscura zorgt voor een goede inrichting van de OBI Engage en de OBI Brand Monitor omgeving en traint de medewerkers in het gebruik zodat de universiteit er succesvol gebruik van kan maken.

Info
Date:

1 September 2018

Category:

OBI Brand Monitor, OBI Engage, WhatsApp Business