TU Delft Global Initiative – Online communicatiestrategie

TU Delft Global Initiative – Online communicatiestrategie

TU Delft Global Initiative – Online communicatiestrategie

Het TU Delft Global Initiative is een thematische clustering van onderzoek aan de TU Delft. Het initiatief streeft naar het zoeken naar concrete oplossingen voor wereldwijde problemen, door het inzetten van de kennis en expertise van onderzoekers van de universiteit en in samenwerking met (lokale) partners.

Wij hebben samen met TU Delft Global Initiative een nieuwe strategie ontworpen voor de online communicatie. Hierbij is de nadruk komen te liggen op het ontstaan van momenten die aanleiding zijn om te gaan communiceren. Wereldwijde gebeurtenissen die raken aan de doelstellingen van TU Delft Global Initiative zijn aanleiding voor communicatie (interactie of contentcreatie) door hen, door de TU Delft of door een van de programma’s van TU Delft Global Initiative.

Om communicatie op basis van gebeurtenissen te kunnen waarmaken dient communicatie strak georganiseerd te worden. We hebben dus veel aandacht geschonken aan de inbedding van communicatie over de onderwerpen die TU Delft Global Initiative aangaan binnen de organisatie. Door samen te werken met verschillende afdelingen en voor verschillende kanalen is de online communicatie efficiënter en wordt meer impact bereikt.

Info
Date:

23 December 2019

Category:

Ontwerp, Reputatie-analyse en -management