#NoscuraVerbindt – The Hybrid Student Journey

#NoscuraVerbindt – The Hybrid Student Journey

#NoscuraVerbindt – The Hybrid Student Journey

Donderdag 30 september 2021 15.30u. – 17.00u.

#NoscuraVerbindt is meer dan alleen luisteren. Je zult nieuwe ideeën opdoen en met andere collega’s uit het vakgebied de dialoog aangaan omtrent een thema. Wij doen dit omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Leer van de experts, ontmoet en discussieer met collega’s van andere onderwijsinstellingen. Samen kijken we vooruit en naar hoe de online communicatie zich razendsnel ontwikkelt, naar de beschikbare online tools, naar wat werkt en hoe je ze het beste kan inzetten voor een onderwijsinstelling. Echt verbinden dus.

The Hybrid Student Journey
We kennen waarschijnlijk allemaal de student journey wel: de reis die zowel de (aankomend) student als de organisatie maakt totdat er een studiematch is. COVID19 heeft deze reis flink door de war geschopt. Het feit dat voorlichting naar online is verplaatst, heeft een grote impact gehad op zowel de onderwijsinstelling als de (aankomend) student.

Tijdens #NoscuraVerbindt: the Hybrid Student Journey keken we naar de nieuwe student journey. We zien een blijvende verandering naar aanleiding van het afgelopen 1,5 jaar. We gingen samen de dialoog aan en kijken hoe de nieuwe behoeftes in praktijk gebracht kunnen worden.

Info
Date:

1 December 2021

Category:

#NoscuraVerbindt