Neem contact met ons op


Karlijn:
06 4247 3080


Rob:
06 8183 4114


Lisa: 
06 2218 8613

Maastricht University – Online personal branding

Maastricht University – Online personal branding

Maastricht University – Online personal branding

Personal branding gaat over hoe we onszelf verkopen. Over de kleren die we dragen, hoe we ons gedragen, over onze interactie en over onze lichaamstaal. Vandaag de dag vindt de eerste indruk die je op iemand achter laat vaak online plaats. Het is dus van belang om te weten hoe jij jezelf online presenteert en hoe hoe je deze presentatie kunt optimaliseren zodat deze je helpt in jouw persoonlijke doelstellingen.
In een training die bestond uit twee dagdelen, zijn PhD’s van Maastricht University aan de slag gegaan met het online personal branding. De eerste dag behandelden we de theoretische aspecten rondom personal branding en zijn de deelnemers uit de startblokken gegaan vanuit hun persoonlijke startsituatie en met hun persoonlijke (werkgerelateerde) doelstellingen. Na deze dag gingen iedereen naar huis met een aantal persoonlijke opdrachten.

Vier weken later blikten we gezamenlijk terug op de deze opdrachten en gaven we feedback op de gezette stappen en de gecreëerde content. We hebben de training afgesloten met een persoonlijk plan voor de korte en lange termijn.

Info
Categorie:

Reputatie, Social media

Datum:

26 oktober 2018