DEN – Communicatiestrategie

DEN – Communicatiestrategie

DEN – Communicatiestrategie

DEN had jarenlang tot taak de erfgoedsector te ondersteunen bij digitalisering. Eind 2016 kwam hier een nieuwe doelgroep bij, de cultuur producerende sector.

Noscura heeft samen met de medewerkers van DEN een nieuwe communicatiestrategie geformuleerd voor de komende beleidsperiode. Met daarin volop aandacht voor de nieuwe doelgroep en een focus op de online mogelijkheden.

We hebben dit strategietraject nadrukkelijk met en niet voor DEN uitgevoerd, omdat er veel kennis aanwezig was in de hoofden van de medewerkers.

De communicatie met Noscura verliep vlekkeloos. Afspraken waren duidelijk, Rob en Karlijn van Noscura luisterden goed naar de ideeën die al bij DEN leefden, en vulden die aan met hun eigen ervaringen en visie. Ook de analyse van de huidige communicatie bij DEN, voorzien van praktische aanbevelingen voor de korte en langere termijn, was zeer nuttig en bruikbaar. DEN kijkt terug op een plezierig samenwerkingsproces en heeft van Noscura een goed werkbare communicatiestrategie opgeleverd gekregen.

Else Laura Rademaker, stafmedewerker Communicatie bij DEN

Info
Date:

1 April 2017

Category:

Strategie & Implementatie