Partners

We geloven in het ondersteunen van processen met de juiste tooling. We geloven ook in samenwerken met partners die gespecialiseerd zijn in diensten die onze diensten aanvullen. Om deze reden zijn we partnerships aangegaan met onderstaande leveranciers.

OBI4wan

OBI4wan is leverancier van tools voor webcare, chatbots, reputatiemanagement, media monitoring en data-analyse. Noscura is dedicated partner van de software van OBI4wan in de onderwijssector.

SoWorker

SoWorker levert software waarmee jouw werknemers jouw social media posts makkelijker kunnen delen in hun netwerken. SoWorker stimuleert het persoonlijk maken van content voor publicatie

Unibuddy

Met de software van Unibuddy zet je je eigen studenten in om te communiceren met jouw toekomstige studenten. Een eerlijke en effectieve manier om studenten voor te lichten over het leven en studeren aan jouw universiteit.

Rep&Roer

Rep & Roer is een adviesbureau, gespecialiseerd in reputatiemanagement, crisismanagement en crisiscommunicatie, personal branding, relatiemanagement en cultuurvraagstukken.

Buzzzle

Buzzzle adviseert en ondersteunt overheidsorganisaties bij het effectief inzetten van online communicatie.