Werken bij

Jouw versterking kunnen we goed gebruiken

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s. In ons kleine team zijn we heel flexibel waardoor we voor iedere communicatieprofessional met affiniteit voor online en social media én met een hart voor onderwijs en onderzoek plek hebben!
Of je nu starter bent of al een aantal jaar ervaring hebt, we leren je graag beter kennen. Ook als je nog niet thuis bent in de wereld van onderwijs en onderzoek, spreken we je graag! Samen komen we er snel genoeg achter of jij over deze dynamische branche net zo enthousiast kan worden als wij! Daarbij luisteren we naar hoe jij je wilt ontwikkelen, delen we hoe Noscura de komende jaren groeit en kijken we vervolgens of we hierin van beide kanten een match zien. Deze persoonlijke aanpak is wat het team en hoe wij werken tekent. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en we houden van collega’s die zelf kansen zien en die weten te verzilveren.

Als je op zoek bent naar wat richting, kijk dan eens naar de vacature voor socialmedia-specialist of voor communicatieadviseur.

Bij Noscura zitten we altijd aan de voorkant van de laatste ontwikkelingen in het online communicatievakgebied, want nieuwe mogelijkheden ontdekken geeft ons energie. Vooral om deze relevant te maken voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen, want daar ligt onze kracht!

Herken je dit? Word jij ook enthousiast van betekenisvolle online communicatie en wil je graag in een klein team en in een dynamische omgeving werken? Wij leren je graag kennen! Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan voor 28 augustus een mailtje of WhatsApp-bericht aan Rob – 06-81834114.