Over ons

Noscura is het bureau voor online communicatie met instellingen voor onderwijs en onderzoek. Met persoonlijk advies, trainingen en in projecten werken we samen met jou aan jouw online communicatie. Hierdoor kun jij processen, kwaliteit en service verbeteren en een betekenisvolle connectie maken met jouw stakeholders. 

Ons sleutelwoord is ‘helpen’. We helpen jou graag om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, om vervolgens zelfstandig succes te behalen. Ook zijn wij van mening dat je alleen relevante hulp kunt bieden, als je echt luistert naar iemands vraag of pijnpunt. We stellen dus veel vragen en denken vervolgens met je mee. We leren jou en je organisatie kennen, stellen werkbare oplossingen voor en nemen je mee in dit proces. We spreken jouw taal en die van het vakgebied en zijn altijd op de hoogte van online innovaties binnen het communicatievak zodat we deze relevant kunnen maken voor jouw organisatie.

Noscura helpt jou met alles wat nodig is voor een goede online communicatie die aansluit bij de verwachtingen van jouw stakeholders. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten analyses, strategisch of heel praktisch advies, een relevante training, het toepassen van tooling die jouw doelen ondersteunt en projecten.  In projecten werken we samen met jou aan een aspect van online communicatie waarin doel, oplevering en livegang belangrijk zijn. 

Wij geven advies afgestemd op jouw vraag, en hebben een netwerk waarin alle uitvoerende disciplines zijn vertegenwoordigd. Zo kunnen we blijven doen waar we goed in zijn, samen met jou werken aan impactvolle online communicatie en succes behalen.

Wie we zijn

Noscura is een organisatie met energie en ambitie. We worden gedreven vanuit het willen bieden van relevante hulp, afgestemd op de hulpvraag en de organisatie. Dat doen we door enthousiasme, kennis en kunde te bieden zodat we jou, het team en/of de organisatie activeren. Wij zien onszelf als een vliegwiel en nemen de positie van een tijdelijke partner in. Voor ons is het ‘geschreven plan’ niet een eindresultaat, maar het gaat ons juist om het gezamenlijk implementeren van het plan en het resultaten die onze klanten hier hierdoor bereiken. 

We brengen onze energie en enthousiasme over op elkaar en op onze klanten.

Celine Verveer

Socialmediaspecialist

Ik ben creatief, empathisch en een smart-connector. Binnen Noscura verzorg ik alle uitingen van Noscura en werk ik mee aan de projecten.

Jeike Wink

Communicatieadviseur

Ik houd me bezig met het adviseren over online communicatie, van strategie tot implementatie en van analyse tot training. Met mijn achtergrond in communicatie en ervaring met communicatie en instroom-marketing in de onderwijsbranche lever ik een inhoudelijke en veelzijdige bijdrage.

Karlijn de Wit

Mede-oprichter

Als je met mij samenwerkt dat weet je dat ik door zal gaan tot het goed is. Ik ben altijd positief, luister echt naar de persoon tegenover mij en probeer graag nieuwe dingen uit. Naast het werk ben ik graag zoveel mogelijk buiten. In mijn moestuintje, op de fiets of aan het sporten.

Rob Speekenbrink

Rob Speekenbrink

Mede-oprichter

Van nature ben ik een rasoptimist. Ik zet de grote lijnen uit en zorg dat ik anderen meeneem in een gekozen richting. Ik analyseer en vraag door om tot de kern te komen. Van mij mag je altijd eerlijke antwoorden verwachten. Je vindt mij vaak in theaters, bootje of musea. Ook ga ik graag op pad om te geocachen.

Teatske

Teatske Greijdanus

Communicatieadviseur

Ik krijg energie van het maken van strategische plannen en wanneer ik anderen mag helpen hun verhaal goed te vertellen. Vooruitgang boeken is mijn drijfveer, samen met klanten en ook buiten het werk. Dan maak ik graag snelheid op de fiets, hardlopend of zwemmend.