Over Noscura

Noscura is hét online communicatiebureau voor onderwijs en onderzoek. Met een passende strategie, een kloppende organisatiestructuur, een werkbaar plan van aanpak, begeleiding bij implementatie en activerende trainingen werken we samen met jou aan de interne en externe online communicatie van jouw instelling.

Samen laten we jouw instelling online schitteren.

Wat ons drijft

Onderwijs en onderzoek zijn onmisbaar voor de toekomst van onze samenleving. Deze sectoren leveren nieuwe kennis en de vakmensen die nodig zijn om de wereld vooruit te helpen. Met een duidelijke stem in het publieke domein hebben onderwijs- en onderzoeksinstellingen een belangrijke maatschappelijke toegevoegde waarde. Voor deze duidelijke stem is goede online communicatie van onschatbare waarde. Want het informeren, inspireren, debatteren en beïnvloeden vindt voor een belangrijk deel online plaats!

We helpen je

Ons sleutelwoord is ‘helpen’. We helpen jou graag om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, om vervolgens zelfstandig succes te behalen.

We spreken jouw taal en die van het vakgebied en zijn altijd op de hoogte van online innovaties binnen het communicatievak zodat we deze relevant kunnen maken voor onderwijs en onderzoek.

Onze belofte

Noscura belooft om samen met onderwijs- en onderzoeksinstellingen te werken aan duurzame verbetering van de online communicatie, zodat iedere instellingen online kan schitteren.

Zodra we samenwerken belooft Noscura:

  • Het beste van online communicatie en het beste van de instelling bij elkaar te brengen.
  • Oog voor de organisatie te hebben, zodat strategie of werkwijze ook echt gedragen wordt.
  • Niet te stoppen bij een plan.
  • Persoonlijk contact te hebben, zodat we jou echt goed leren begrijpen
  • Genoeg ruimte te hebben of creëren voor humor en plezier.