Over Noscura

Noscura is hét online communicatiebureau voor onderwijs en onderzoek. Met een passende strategie, een kloppende organisatiestructuur, een werkbaar plan van aanpak, begeleiding bij implementatie en activerende trainingen werken we samen met jou aan de interne en externe online communicatie van jouw instelling.

Samen laten we jouw instelling online schitteren.

Wat ons drijft

Onderwijs en onderzoek zijn onmisbaar voor de toekomst van onze samenleving. Deze sectoren leveren nieuwe kennis en de vakmensen die nodig zijn om de wereld vooruit te helpen. Met een duidelijke stem in het publieke domein hebben onderwijs- en onderzoeksinstellingen een belangrijke maatschappelijke toegevoegde waarde. Voor deze duidelijke stem is goede online communicatie van onschatbare waarde. Want het informeren, inspireren, debatteren en beïnvloeden vindt voor een belangrijk deel online plaats!

We helpen je

Ons sleutelwoord is ‘helpen’. We helpen jou graag om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, om vervolgens zelfstandig succes te behalen.

We spreken jouw taal en die van het vakgebied en zijn altijd op de hoogte van online innovaties binnen het communicatievak zodat we deze relevant kunnen maken voor onderwijs en onderzoek.

Onze belofte

Noscura belooft om samen met onderwijs- en onderzoeksinstellingen te werken aan duurzame verbetering van de online communicatie, zodat iedere instellingen online kan schitteren.

Zodra we samenwerken belooft Noscura:

  • Het beste van online communicatie en het beste van de instelling bij elkaar te brengen.
  • Oog voor de organisatie te hebben, zodat strategie of werkwijze ook echt gedragen wordt.
  • Niet te stoppen bij een plan.
  • Persoonlijk contact te hebben, zodat we jou echt goed leren begrijpen
  • Genoeg ruimte te hebben of creëren voor humor en plezier.

Onze mensen

Anna de Groot

Communicatiemedewerker

Ik ben impulsief en creatief. Goed in het vinden van een rode draad en niet bang om vragen te stellen. Ik ben nog niet lang actief in het communicatievak maar ben als student Industrieel Ontwerpen altijd met communicatie bezig. Binnen Noscura houd ik me bezig met de opzet en inhoud van de online trainingen, maak ik content voor de website en kantoor en spring ik bij in projecten.

Celine Verveer

Socialmediaspecialist
06 3458 0124

Ik ben creatief, empathisch en een smart-connector. Binnen Noscura verzorg ik alle uitingen van Noscura en werk ik mee aan de projecten.

Jeike Wink

Sales- & accountmanager / Online communicatieadviseur
06 3898 9587

Ik houd me bezig met het adviseren over online communicatie, van strategie tot implementatie en van analyse tot training. Met mijn achtergrond in communicatie en ervaring met communicatie en instroom-marketing in de onderwijsbranche lever ik een inhoudelijke en veelzijdige bijdrage.

Karlijn de Wit

Managing partner
06 4247 3080

Als je met mij samenwerkt dat weet je dat ik door zal gaan tot het goed is. Ik ben altijd positief, luister echt naar de persoon tegenover mij en probeer graag nieuwe dingen uit. Naast het werk ben ik graag zoveel mogelijk buiten. In mijn moestuintje, op de fiets of aan het sporten.

Laura Kwak

Adviseur online communicatie
06 4126 4530

De online communicatiewereld verandert snel! Ik blijf graag op de hoogte te van de laatste ontwikkelingen. Inzichten die anderen hebben, inspireren me. Heerlijk om discussies te faciliteren die leiden tot gezamenlijk gedragen resultaat. Ik werk graag aan een eerlijkere samenleving, en geloof dat open-source software, -education, en -science hieraan bijdragen.

Rob Speekenbrink

Managing partner
06 8183 4114

Van nature ben ik een rasoptimist. Ik zet de grote lijnen uit en zorg dat ik anderen meeneem in een gekozen richting. Ik analyseer en vraag door om tot de kern te komen. Van mij mag je altijd eerlijke antwoorden verwachten. Je vindt mij vaak in theaters, bootje of musea. Ook ga ik graag op pad om te geocachen.

Teatske Greijdanus

Adviseur online communicatie
06 2239 1949

Ik krijg energie van het maken van strategische plannen en wanneer ik anderen mag helpen hun verhaal goed te vertellen. Vooruitgang boeken is mijn drijfveer, samen met klanten en ook buiten het werk. Dan maak ik graag snelheid op de fiets, hardlopend of zwemmend.