Erasmus Universiteit Rotterdam

Blogs Nieuwe cases gepubliceerd
19 september 2023

Wil je meer weten?

Mail je vraag aan Rob Speekenbrink of bel: 06 8183 4114

We helpen universiteitenhogescholenmbo-scholen en onderzoeksinstellingen met online communicatie. In cases beschrijven we de vraag, de context, onze aanpak en het eindresultaat.

In de zomerperiode van 2023 hebben we hard gewerkt om de cases op onze website bij te werken. Het resultaat: 10 nieuwe projectbeschrijvingen bij mbo-scholen, hogescholen en universiteiten in Nederland.

We schrijven cases van de projecten, adviestrajecten, interim-opdrachten en trainingen die we doen om een overzicht te geven van de diensten die we leveren. Alle trajecten die we verzorgen zijn altijd afgestemd op de situatie bij onze klanten. We zoeken voorbeelden en best practices die passen bij jouw situatie en bij jouw instelling. We gaan in de aanloop van een project, training of andere dienst altijd op zoek naar jouw uitdagingen.

Als we een training of een inspiratiesessie LinkedIn geven gaan we dus altijd op zoek op de profielen van de onderzoekers en andere medewerkers van een onderwijsinstelling waar we de trainingen geven zodat we die kunnen gebruiken als case tijdens de sessie.

We vragen na afloop onze opdrachtgever en andere betrokkenen naar de resultaten en onze inbreng. We leren graag van hetgeen we doen en jullie input is dus van wezenlijk belang voor een volgend project of een volgende training.

Het schrijven van cases is wel altijd een uitdaging. Vaak gebruiken ook wij het schrijven van teksten als sluitpost van een project. Evalueren en een case schrijven is nuttig maar ook overhead en tijdrovend. Want alles wat we doen, doen we met overgave en grondig 🙂 Goed idee om de zomerperiode te gebruiken om cases bij te werken dus.