Wetenschappers aan een tafel

Evenementen Mastodon inspiratie- en informatiesessie
19/06/2023

Wil je meer weten?

Mail je vraag aan Rob Speekenbrink of bel: 06 8183 4114

Ontdek de ins en outs van Mastodon tijdens onze gratis inspiratiesessie op 19 juni!

Als communicatieprofessional bij een onderwijsinstelling ben je van harte welkom bij onze inspiratie- en informatiesessie. Noscura en SURF hebben deze sessie ontwikkeld over een tot voor kort relatief onbekend socialmediaplatform.

Noscura en SURF werken beide voor onderwijs en onderzoek: SURF op het gebied van ICT-middelen en Noscura als online communicatiebureau. Met de opkomst van Mastodon startte SURF een Mastodon-pilot. Noscura onderzocht de rol die Mastodon kon spelen in de middelenmix van communicatieprofessionals. Dankzij de gedeelde stakeholdergroep werd er al snel tot samenwerking overgegaan om een inspiratiesessie vorm te geven.

Mastodon, tot voor kort een relatief onbekend socialmediaplatform, heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen. Benieuwd wat Mastodon precies is en waarom het zo interessant kan zijn voor jou als communicatieprofessional? Tijdens deze sessie nemen we je stap voor stap mee en beantwoorden we vragen als: Is Mastodon een alternatief voor Twitter? Hoe werkt het eigenlijk? En wat is de meerwaarde om dit te integreren in je communicatiestrategie binnen het onderwijs en onderzoek?

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en samen met ons de mogelijkheden van Mastodon te verkennen. Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de andere deelnemers en sprekers tijdens een gezamenlijke lunch.

Meer info & inschrijven via de SURF website. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!