Expertsessies LinkedIn, TikTok, online community, Instagram, socials voor wetenschappers

2023 nadert alweer snel en dat leek ons een mooi moment om te kijken naar creatieve tips voor je contentteam of een update LinkedIn pagina, TikTok of online community. We hebben onze kennis over online communicatie gebundeld in compacte (online of offline) expertsessies van maximaal één uur. Wie weet zit er iets leuks voor jullie bij.

We hebben de volgende sessies:

  • LinkedIn: Na deze sessie hebben jij en je team minimaal vijf concrete verbeterpunten in handen zodat jullie meer impact met jullie LinkedIn (Showcase) pagina kunnen maken.
  • TikTok: Na deze sessie weet je precies hoe TikTok werkt en hoe het voor jouw onderwijsinstelling zou kunnen werken.
  • Online contentcreatie op Instagram door studenten: Werk jij samen met studenten die content creëren voor Instagram? Nodig hen dan uit voor deze sessie om het team een creatieve boost te geven, de teamspirit te vergroten en om focus aan te brengen voor 2023.
  • Communitymanager: De ideale sessie voor mensen die een online community beheren, maakt niet uit op welk platform. Na deze sessie zit je weer vol inspiratie en heb je concrete tips en handvatten om jouw online community blijvend te activeren. We nemen in deze sessie ook de tijd om te sparren over bottlenecks of volgende stappen voor jouw community.
  • Onderzoekers: Een inspiratiesessie voor onderzoekers in elke fase van hun carrière. Waarom zou je als onderzoeker actief participeren op Twitter of LinkedIn en waar moet je rekening mee houden?

We geven de sessies op locatie of online en in 60 minuten. Dit past bijvoorbeeld perfect tijdens de lunch. De kosten zijn € 750 per sessie.

Alle expertsessies kunnen op locatie of online plaatsvinden en bieden we aan voor € 750,– (vrijgesteld van btw als jouw organisatie voor in aanmerking komt).