Studenten bespreken social media achter een laptop
socialmedia-analyse en -advies

Bereik je doel in drie stappen.

Social media is altijd in beweging, net als jouw organisatie. Sluit je strategie nog aan bij doelen die je hebt gesteld? We analyseren jullie interactie en contentcreatie, geven advies voor verbetering en blijven graag betrokken. We helpen je met social media-analyse en -advies.

We helpen jou om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, zodat jouw instelling vervolgens online succes behaalt en jouw medewerkers meer online impact kunnen genereren.

1. We analyseren

We bekijken de performance van jullie socialmedia-account in relatie tot jullie doelen. Van Twitter en LinkedIn tot Instagram en TikTok. We gebruiken de beschikbare data, bekijken de kwaliteit van de content en de interactie die het oplevert.

2. We adviseren

Met onze analyse laten we zien wat goed gaat en waar je kansen voor verbetering liggen. We delen de uitkomsten het liefst in een gesprek zodat we meteen samen kunnen kijken welke verbeterstappen het beste bij jullie organisatie passen.

3. We sturen bij

Na analyse en advies blijven we graag een tijd betrokken. Op die manier kunnen we jullie hands-on ondersteunen met tips & tricks. Als we jullie socials vier keer per jaar analyseren, dan weet je zeker dat je koersvast afstevent op je doelen.

Hier brachten we de social media-inzet naar een hoger niveau

Laat je inspireren door onze blogs over socialmedia-analyse en -advies