Docente en studente overleggen. We helpen je met je online communicatiestrategie
online communicatiestrategie

Online communicatie. Hoe bereik je je doelen?

Met je online communicatiestrategie geef je richting aan je online communicatie. Je baseert er beslissingen op en zorgt voor een intern draagvlak. We helpen je met je nieuwe online strategie, het aanscherpen, het vergroten van draagvlak en het verbeteren van je online communicatie.

Nieuwe online strategie 

Samen een volledig nieuwe online communicatiestrategie ontwikkelen. Dat betekent beginnen bij de basis: de missie, visie en strategie van je instelling. Want je nieuwe strategie moet natuurlijk aansluiten bij de doelen van je organisatie.

Strategie aanscherpen 

Wil je weten of jullie online communicatiestrategie nog up-to-date is? Dan zijn wij jouw kritische gesprekspartner. We houden je strategie tegen het licht van de nieuwste inzichten, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Intern draagvlak 

Je online communicatiestrategie is net zo sterk als het draagvlak er voor. Want goede online communicatie komt vanuit de organisatie. Wij helpen je om de juiste stakeholders op de juiste momenten te betrekken.

Communicatie: een drie-eenheid

Communicatie begint met luisteren. En zonder interactie geen contact. Zo werkt het ook online. Daarom bestaat een goede online strategie uit drie delen: luisteren, interactie en contentcreatie.

Hier verbeterden we de online communicatiestrategie

Laat je inspireren door onze blogs over online communicatiestrategie