Docente en studente overleggen. We helpen je met je online communicatiestrategie
online communicatiestrategie

Online communicatie. Hoe bereik je je doelen?

Je online communicatiestrategie geeft richting aan je communicatie. Je baseert er beslissingen op en zorgt voor een intern draagvlak. We helpen je met je nieuwe strategie, het aanscherpen, het vergroten van intern draagvlak en het verbeteren van je online communicatie.

We helpen jou om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, zodat jouw instelling vervolgens online succes behaalt en jouw medewerkers meer online impact kunnen genereren.

Nieuwe online strategie 

Samen een volledig nieuwe online communicatiestrategie ontwikkelen. Dat betekent beginnen bij de basis: de missie, visie en strategie van je instelling. Want je nieuwe strategie moet natuurlijk aansluiten bij de doelen van je organisatie.

Strategie aanscherpen 

Wil je weten of jullie online communicatiestrategie nog up-to-date is? Dan zijn we jouw kritische gesprekspartner. We houden je strategie tegen het licht van de nieuwste inzichten, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Intern draagvlak 

Je online communicatiestrategie is net zo sterk als het draagvlak er voor. Want goede online communicatie komt vanuit de organisatie. Wij helpen je om de juiste stakeholders op de juiste momenten te betrekken.

Online communicatie: vijf elementen

Online communicatie begint met een goed en passend profiel. Daarna is het belangrijk om een relevant netwerk te bouwen en te onderhouden. Vervolgens kun je gaan luisteren, interactie aangaan en content creëren.

Hier verbeterden we de online communicatiestrategie

Laat je inspireren door onze blogs over online communicatiestrategie