Studenten helpen elkaar aan een tafel met een laptop
vertalen van strategie naar praktijk

Van strategie naar uitvoering. Wat is de volgende stap?

Een strategie voor online communicatie is een hulpmiddel, iets wat je helpt om je dagelijkse werk makkelijker, sneller en met meer impact te kunnen doen. Met de vertaalslag van strategie naar praktijk wordt je strategie tastbaar en werkbaar.

We helpen jou om beter te worden in allerlei aspecten van online communicatie, zodat jouw instelling vervolgens online succes behaalt en jouw medewerkers meer online impact kunnen genereren.

Aan de slag!

Je online strategie is jullie startpunt. Maar dan begint het echte werk. We helpen je jouw strategie te vertalen naar redactiestatuten, voegen socialmedia-accounts samen of trainen teams in nieuwe werkzaamheden.

Platform tips en tricks 

Je strategie staat voor een paar jaar vast. Maar in de praktijk veranderen social media veranderen vrijwel dagelijks. Wij brengen je snel op de hoogte van de laatste updates, zodat je die kennis direct kunt toepassen.

Oog voor organisatie

Verandering roept soms weerstand op. Daarom letten we tijdens de implementatie goed op signalen uit de organisatie. Als het nodig is, passen we de stappen naar de praktijk aan.

Vertalen naar socials

Serieus aan de slag met LinkedIn, starten met TikTok of een verse blik op Instagram? Als je online strategie staat als een huis, dan zoomen we direct in op het platform van je keuze.

Hier brachten we de strategie in de praktijk

Laat je inspireren door onze blogs over vertalen van strategie naar praktijk