wetenschappers krijgen een training
online ambassadeurs

De verhalen liggen voor het oprapen. Hoe zorg je dat ze verteld worden?

Je studenten, wetenschappers en andere medewerkers zijn ambassadeurs van jouw instelling. Met hun online communicatie dragen ze bij aan de reputatie en maatschappelijk relevante onderwerpen. We helpen hen bewust, effectief en vanuit intrinsieke motivatie deel te nemen aan het online debat.

Laat het ze zelf vertellen

Als communicatieadviseur voor onderwijs en onderzoek heb je het geluk dat je op een plek werkt waar mensen rondlopen vol passie en expertise. Betere ambassadeurs kun je niet wensen. Maar hoe stimuleer je dat zij hun verhaal online delen met de wereld?

Train je ambassadeurs

Studenten, wetenschappers en andere medewerkers kunnen heel goed zelf hun verhaal vertellen en zich mengen in relevante discussies. Maar hoe maak je van een enthousiasteling nou een online ambassadeur? Of ze nu actief (willen) zijn op Instagram, LinkedIn of een ander platform, wij helpen jouw ambassadeurs online in het zadel.

Begeleiden van het communicatieteam

Zijn ambassadeurs een onderdeel van je online communicatiestrategie? Dan vraagt dat tact en heldere kaders van het communicatieteam. Wij coachen en trainen communicatieprofessionals zodat de ambassadeurs zich vrij voelen en content maken waar de instelling trots op is.

Hier hebben ambassadeurs online impact

Laat je inspireren door onze blogs over online ambassadeurs