tips voor LinkedIn

Evenementen LinkedIn benchmark hogescholen en universiteiten
30 juni 2022

Wil je meer weten?

Mail je vraag aan Rob Speekenbrink of bel: 06 8183 4114

Hoe populair is mijn universiteit of hogeschool  in vergelijking met andere onderwijsinstellingen? Die honderd clicks op mijn bericht, is dat nou veel, weinig, kan dat beter? Hoeveel berichten kan ik het beste per week publiceren? Deze en andere vragen over LinkedIn krijgen we regelmatig bij Noscura. Eind 2021 initieerden we om die reden een benchmark voor LinkedIn-pagina’s van hogeronderwijsinstellingen. Zodat iedereen die binnen een onderwijsinstelling bezig is met LinkedIn meer duiding kan geven aan de cijfers en resultaten.

Voor dit onderzoek hebben we 27 LinkedIn-pagina’s van universiteiten en hogescholen onderzocht over de periode van 1 januari tot en met 27 december 2021. Van de 27 hogeronderwijsinstellingen deden er achttien hogescholen en negen universiteiten mee, acht uit Vlaanderen en negentien uit Nederland.

De benchmark is afgerond en in dit online evenement deelden we de resultaten. We nodigden de aanwezigen uit om ervaringen te delen en samen te discussiëren over de wijze waarop de resultaten strategisch ingezet kunnen worden. 

Het evenement is niet niet opgenomen en het is dus niet terug te bekijken.