Training LinkedIn bedrijfspagina

Opzetten en onderhouden van een pagina voor jouw organisatie op LinkedIn

Met een pagina op LinkedIn creëer je de onmisbare aanwezigheid van jouw organisatie of merk op LinkedIn. Het aanmaken van een pagina is één ding, inrichten en optimaliseren is een tweede. Daarna volgt bijhouden en de pagina inzetten om de (persoonlijke) inhoud van jouw organisatie en jouw medewerkers te bundelen. 

Noscura helpt jouw organisatie niet alleen bij het opzetten en inrichten van een bedrijfspagina op LinkedIn. We helpen je ook bij het vullen, het bouwen aan een relevant netwerk, de interactie aan te gaan als pagina en het activeren van je medewerkers om de pagina actief te gebruiken, zodat de pagina een belangrijke rol kan gaan spelen in de branding van je organisatie en de personal branding van je medewerkers. 

In een praktisch opgezette training begeleiden en delen we onze kennis over bedrijfspagina’s. We zorgen we ervoor dat jullie zelfstandig aan de slag kunnen en blijven. Voor het inzetten van je medewerkers als ambassadeurs zetten we SoWorker in.

We gaan graag met je in gesprek. Neem je contact met ons op?

Producten

Snel en eenvoudig je medewerkers betrekken bij het delen van jouw social content

Blogs
Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.

Testimonials
Sorry, no posts matched your criteria.
Liv Kooijmans

Mijn ambitie: mensen en ondernemingen laten groeien - Mijn kenmerken: enthousiast, creatief, pragmatisch - Ik ben goed in: conceptontwikkeling, mensen meekrijgen, improviseren - Ik word blij van: creëeren, interactie - 🖐