Trainen webcareteam

Het is van belang, dat webcare de servicegraad van jouw organisatie verhoogt. Om deze doelstelling te realiseren, bieden wij een training aan voor jullie webcare medewerkers. De training kunnen we bij jullie op locatie uitvoeren maar het kan uiteraard ook online. Elke training van het webcareteam duurt maximaal drie uur. 

We bieden deze training aan in combinatie met de webcaretool OBI Engage.

Naast het functionele aspect van deze training besteden we aandacht aan de vraag of en hoe webcare medewerkers berichten behandelen. Hierbij nemen we jullie beleid mee en kijken we naar de manier waarop andere instellingen omgaan met vergelijkbare situaties. We stellen de medewerkers de vraag hoe zij zouden hebben gehandeld en moedigen het onderling geven van feedback aan.

Hiermee is een door ons gegeven webcare training niet alleen een knoppentraining maar gaan we ook in op het waarom en hoe van het uitvoeren van webcare.

Een training webcare en content publiceren kan zowel gegeven worden aan beginnende als aan gevorderde gebruikers. Noscura stelt een training altijd op maat samen zodat de training altijd relevant en toegepast is.

Vanwege het interactieve karakter is er een maximaal aantal van 10 deelnemers.

Gerelateerde tools
Unibuddy (2)
Unibuddy

De software voor het faciliteren van het gesprek tussen student en studiekiezer.

OBI4wan-weblogo_v2
OBI Engage

Tool voor webcare, content publishing en online monitoring.

OBI4wan-weblogo_v2
OBI Brand Monitor

Een geavanceerde tool voor realtime mediamonitoring en reputatiemanagement.

OBI4wan-weblogo_v2
OBI Bots

Chatbots voor een efficiënte 24/7 klantenservice.

Gerelateerde blogs

We delen graag onze kennis, ervaring en visie