Strategie & Implementatie

Strategie & Implementatie

Een online communicatiestrategie (de processen, de afspraken, de workflows, de uitvoering, de tooling ter ondersteuning, etcetera.) is in onze ogen het resultaat van een ontwerpproces.  We werken volgens een ontwerpproces, beginnend met analyse,  met jou aan strategische trajecten op het gebied van online communicatie.

Met alleen strategie of beleid ben je er nog niet. Noscura is getraind in het implementeren ervan. Heb je tijdelijke handen nodig, je kunt de communicatie adviseurs inhuren als interimmer of projectmanager.

Van idee, via plan naar praktisch uitvoerbare strategie.

Online communicatie is voortdurend in beweging, dus ook jouw strategie.

Leuk al die plannen voor online communicatie – maar nu aan de slag.

Onze expertise en ervaring, bij jullie over de vloer.

Nieuwste blogs over strategie:
Noscura ervaring met strategie:
Testimonials

Highlight Delft

Noscura is een professioneel bedrijf met vakinhoudelijke en professionele team leden. De samenwerking met de communicatie adviseur, Teatske Greijdanus was erg prettig. Teatske is enorm gemotiveerd, daadkrachtig en heeft veel kennis van de kunst wereld, welke voor het project Highlight Delft een pre is. Noscura heeft voor Highlight Delft een sterke communicatiestrategie met bijbehorende doelgroepen analyse neergelegd. Het meedenken aan een meerjarige ambitie/plan voor Highlight Delft was erg gewenst en gaf een duidelijke richting voor de communicatie strategie voor de editie van Highlight Delft 2020. Er is samen met de ontwerper, onder begeleiding van Noscura, een sterke identiteit neergezet. In de toekomst zal Noscura moeten nadenken over hoe om te gaan/ samen te werken met opdrachten aan ontwerpers vanuit een marketing en communicatie strategie als onderdeel van een projectteam (wie is opdracht gever). De afronding van het project is zeer professioneel. Noscura staat open voor verbeteringen en schroomt niet om feedback aan de organisatie mee te geven voor komende edities, waarvoor dank! De hoeveelheid werk voor Highlight Delft 2020 en bijkomende flexibiliteit, inzet en motivatie vanuit Noscura was boven verwachting. Voor een volgende editie zal Highlight Delft graag weer samenwerken met Noscura!

Anouk de Ruiter - managing director Highlight Delft

Leiden-Delft-Erasmus

NosCura heeft ons zeer goed geholpen met social media, zowel strategie als uitvoering, van tekst en design tot campagne voeren en bereik inkopen. Ze snappen de wereld van onderzoek en onderwijs, hebben een prettige manier van samenwerken en staan voor kwaliteit en effectiviteit. (Translated by Google) NosCura has helped us very well with social media, both strategy and implementation, from text and design to campaigning and buying reach. They understand the world of research and education, have a pleasant way of working together and stand for quality and effectiveness.

Katja Hoiting - Communicatieadviseur Leiden-Delft-Erasmus

Ontwerpen personal branding strategie en ambassadeurstrainingen bij NWO

Karlijn is een vriendelijke en overtuigende professional. In een aantal sessies heeft zij mij inzicht gegeven in wat social media kunnen betekenen voor mij en onze organisatie.

Marjolijn Robijn - Hoofd levenswetenschappen bij NWO

Implementatie en begeleiding OBI Engage en OBI Brand Monitor bij Wageningen University & Research

Wageningen University & Research heeft samengewerkt met Noscura voor de implementatie van OBI Engage en OBI Brandmonitor. Noscura heeft daarbij de implementatie van de nieuwe tool in de organisatie begeleid. Daarbij hebben ze niet alleen betrokken medewerkers getraind en wegwijs gemaakt in de tool maar ook intensief meegedacht bij de inrichting van de tool. Hun kennis en jarenlange ervaring op het gebied van online communicatie en social media is daarbij van grote toegevoegde waarde. Deze actieve en betrokken houding hebben we als zeer positief ervaren. Noscura is daarbij echt een kennis en sparringpartner wat het eindresultaat zeer ten goede komt.

Gemma Kregting - Project Manager New Digital Business at Wageningen University & Research