Personal Branding coaching

Persoonlijke begeleiding van een top-ambassadeur van jouw organisatie

Platformen als LinkedIn en Twitter, maar ook Instagram of YouTube, zijn heel geschikt voor het uitdragen van een visie en mening van een vooraanstaand persoon van jouw organisatie. Het verkleint de afstand en stelt de persoon in staat direct interactie aan te gaan. Het ontbreekt echter altijd aan tijd. 

We begeleiden en coachen top-ambassadeurs door met hem of haar keuzes te maken, kennis bij te brengen en in te schatten op welke manier het meeste effect behaald kan worden. We kijken naar stijl, naar netwerk, naar expertises, naar zichtbaarheid en vaardigheden. We bepalen samen met jouw top-ambassadeur een 1 op 1 training.

We gaan graag met je in gesprek. Neem je contact met ons op?

Blogs
Projecten
Testimonials

Ontwerpen personal branding strategie en ambassadeurstrainingen bij NWO

Karlijn is een vriendelijke en overtuigende professional. In een aantal sessies heeft zij mij inzicht gegeven in wat social media kunnen betekenen voor mij en onze organisatie.

Marjolijn Robijn - Hoofd levenswetenschappen bij NWO

Advies en training online profilering lectoren Hogeschool Rotterdam

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Noscura. Noscura heeft in diverse settings onze lectoren van Hogeschool Rotterdam geholpen om hun online profilering te verbeteren. De aanpak van Noscura is er steeds op gericht om inzicht te geven en concrete handvatten te bieden; dat werkt goed! Het is fijn samenwerken; ze hebben actuele kennis, veel ervaring en komen de afspraken na. Kortom: pragmatische aanpak met diepgang.

Desiré de Jong - Strategisch communicatieadviseur bij Hogeschool Rotterdam

Social media strategie, advies en implementatie bij NWO

Noscura hielp ons fantastisch met de restyling van onze accounts en aanwezigheid op onze sociale media. We moesten vier organisaties samenvoegen, en dat was een hele uitdaging. Karlijn de Wit kwam met advies en een implementatieplan, hielp bij de uitvoering van het plan en gaf zowel het communicatieteam als onze collega's nuttig advies en training. Ze was heel duidelijk over het budget en werd altijd op tijd geleverd. Haar bescheiden manier van werken en interactie met alle belanghebbenden heeft ons echt geholpen in dit proces.

Gabby Zegers - Teamleider communicatie bij NWO
Liv Kooijmans

Mijn ambitie: mensen en ondernemingen laten groeien - Mijn kenmerken: enthousiast, creatief, pragmatisch - Ik ben goed in: conceptontwikkeling, mensen meekrijgen, improviseren - Ik word blij van: creëeren, interactie - 🖐