Online voorlichting

Alle wervings- en voorlichtingsactiviteiten verplaatsen naar online. Maar hoe dan? 

 

Alle voorlichting en alle werving is door corona versneld online gegaan. Open dagen, meeloopdagen, proefstuderen, één op één voorlichting, hulp bij inschrijving. Maar denk ook aan ontvangstweken, introducties en begeleiding. Na de eerste noodzakelijk, vaak erg succesvolle, inspanningen is online voorlichting een must-have die verankerd moet worden in de dagelijkse realiteit en werkzaamheden. Dat vraagt om een gedegen en strategische aanpak. We helpen je daar uiteraard graag bij, neem gerust contact met ons op.

We zijn een sterk voorstander van het werken met student-ambassadeurs. Ze beantwoorden eerlijk, snel en kennen geen 9-5 mentaliteit. We zijn ook fan van het faciliteren van direct contact tussen de studiekiezer en een student op een zo laagdrempelig mogelijke manier: een manier die aansluit bij de manier van communiceren van de studiekiezer en jouw eigen studenten: chatten op de telefoon. 

Gerelateerde tools
Unibuddy-Logo-03-Mint-RGB-HiRes
Unibuddy

De software voor het faciliteren van het gesprek tussen student en studiekiezer. lees meer

Logo_RGB_Orange
Live Chat

Snel via je website in contact met je (potentiële) klant. lees meer

WhatsApp_Logo_8
WhatsApp for Business

Eenvoudig communiceren via WhatsApp met je (potentiële) klanten. lees meer

Gerelateerde blogs
Gerelateerde testimonials

Strategie werving, ontwerpen en implementeren campagne bij SOMT University of Physiotherapy

Noscura heeft SOMT University of Physiotherapy geholpen met diverse Google Adwords campagnes. Ze hebben ons hierbij geadviseerd over de strategie en geholpen met de uitvoering. Dit is de tweede keer dat ze ons helpen met Google Adwords en tot nu toe zijn we erg tevreden met de resultaten. De samenwerking met Noscura is erg prettig: ze zijn transparant over wat ze kunnen betekenen, hebben zeker verstand van zaken en zijn altijd bereikbaar voor toelichting. Kortom, Noscura is een fijne samenwerkingspartner die wij zeker aanbevelen!

Lotte Germans - Hoofd corporate communicatie bij SOMT University of Physiotherapy