Online voorlichting

Alle wervings- en voorlichtingsactiviteiten verplaatsen naar online. Maar hoe dan?

 

Alle voorlichting en alle werving is door corona versneld online gegaan. Open dagen, meeloopdagen, proefstuderen, één op één voorlichting, hulp bij inschrijving. Maar denk ook aan ontvangstweken, introducties en begeleiding. Na de eerste noodzakelijk, vaak erg succesvolle, inspanningen is online voorlichting een must-have die verankerd moet worden in de dagelijkse realiteit en werkzaamheden. Dat vraagt om een gedegen en strategische aanpak. We helpen je daar uiteraard graag bij, neem gerust contact met ons op.

We zijn een sterk voorstander van het werken met student-ambassadeurs. Ze beantwoorden eerlijk, snel en kennen geen 9-5 mentaliteit. We zijn ook fan van het faciliteren van direct contact tussen de studiekiezer en een student op een zo laagdrempelig mogelijke manier: een manier die aansluit bij de manier van communiceren van de studiekiezer en jouw eigen studenten: chatten op de telefoon. 

Producten

Unibuddy

De software voor het faciliteren van het gesprek tussen student en studiekiezer

Live chat

Snel en via je website in contact met je (potentiële) klant

WhatsApp Business

Eenvoudig communiceren via WhatsApp met je (potentiële) klanten

Blogs
Projecten
Testimonials

Strategie werving, ontwerpen en implementeren campagne bij SOMT University of Physiotherapy

Noscura heeft SOMT University of Physiotherapy geholpen met diverse Google Adwords campagnes. Ze hebben ons hierbij geadviseerd over de strategie en geholpen met de uitvoering. Dit is de tweede keer dat ze ons helpen met Google Adwords en tot nu toe zijn we erg tevreden met de resultaten. De samenwerking met Noscura is erg prettig: ze zijn transparant over wat ze kunnen betekenen, hebben zeker verstand van zaken en zijn altijd bereikbaar voor toelichting. Kortom, Noscura is een fijne samenwerkingspartner die wij zeker aanbevelen!

Lotte Germans - Hoofd corporate communicatie bij SOMT University of Physiotherapy
Rob Speekenbrink

Ik ben ontwerper van online communicatie in hart en ziel en vind het leuk om door te vragen om de onderste steen boven te krijgen.