Online media

Online media

Noscura helpt je bij het inzetten van social media platformen. We doen dat door samen met jou na te denken over het nut, tijdsbesteding, frequentie etc maar ook door diverse trainingen en trajecten.

Noscura helpt jouw organisatie om inzicht te krijgen in je online reputatie aan de hand van reputatiepijlers en thema’s, we helpen bij het aangaan van interactie met jouw stakeholders en we helpen je bij het creëren van content. Dat gaat over de reputatie van jouw organisatie, over de persoonlijke reputatie van je medewerkers maar dat gaat vooral over de combinatie van organisatie en medewerkers.

“Iedere medewerker een ambassadeur voor je organisatie”

Persoonlijke begeleiding van een top-ambassadeur van jouw organisatie.

Met behulp van online media monitoring software van OBI4Wan maken we een analyse van een casus of merk in een bepaalde periode.

Alle wervings- en voorlichtingsactiviteiten naar online. Hoe dan?

Maken en publiceren van relevante social media posts.

Opzetten en onderhouden van een pagina voor jouw organisatie op LinkedIn.

Analyse en duiding van jouw merk, reputatiepijler en thema’s.

Training managen en helpen voorkomen van een crisis

Tools

De software voor het faciliteren van het gesprek tussen student en studiekiezer

Webcare en online klantenservice

Realtime mediamonotoring en reputatiemanagement

Snel en eenvoudig je medewerkers betrekken bij het delen van jouw social content

Blogs
Projecten
Testimonials

Ontwerpen personal branding strategie en ambassadeurstrainingen bij NWO

Karlijn is een vriendelijke en overtuigende professional. In een aantal sessies heeft zij mij inzicht gegeven in wat social media kunnen betekenen voor mij en onze organisatie.

Marjolijn Robijn - Hoofd levenswetenschappen bij NWO

Implementatie en begeleiding OBI Engage en OBI Brand Monitor bij Wageningen University & Research

Wageningen University & Research heeft samengewerkt met Noscura voor de implementatie van OBI Engage en OBI Brandmonitor. Noscura heeft daarbij de implementatie van de nieuwe tool in de organisatie begeleid. Daarbij hebben ze niet alleen betrokken medewerkers getraind en wegwijs gemaakt in de tool maar ook intensief meegedacht bij de inrichting van de tool. Hun kennis en jarenlange ervaring op het gebied van online communicatie en social media is daarbij van grote toegevoegde waarde. Deze actieve en betrokken houding hebben we als zeer positief ervaren. Noscura is daarbij echt een kennis en sparringpartner wat het eindresultaat zeer ten goede komt.

Gemma Kregting - Project Manager New Digital Business at Wageningen University & Research

Strategie werving, ontwerpen en implementeren campagne bij SOMT University of Physiotherapy

Noscura heeft SOMT University of Physiotherapy geholpen met diverse Google Adwords campagnes. Ze hebben ons hierbij geadviseerd over de strategie en geholpen met de uitvoering. Dit is de tweede keer dat ze ons helpen met Google Adwords en tot nu toe zijn we erg tevreden met de resultaten. De samenwerking met Noscura is erg prettig: ze zijn transparant over wat ze kunnen betekenen, hebben zeker verstand van zaken en zijn altijd bereikbaar voor toelichting. Kortom, Noscura is een fijne samenwerkingspartner die wij zeker aanbevelen!

Lotte Germans - Hoofd corporate communicatie bij SOMT University of Physiotherapy

Advies en training online profilering lectoren Hogeschool Rotterdam

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Noscura. Noscura heeft in diverse settings onze lectoren van Hogeschool Rotterdam geholpen om hun online profilering te verbeteren. De aanpak van Noscura is er steeds op gericht om inzicht te geven en concrete handvatten te bieden; dat werkt goed! Het is fijn samenwerken; ze hebben actuele kennis, veel ervaring en komen de afspraken na. Kortom: pragmatische aanpak met diepgang.

Desiré de Jong - Strategisch communicatieadviseur bij Hogeschool Rotterdam