Neem contact met ons op


Karlijn:
06 4247 3080


Rob:
06 8183 4114


Lisa: 
06 2218 8613

 

OBI4wan

Noscura is de exclusieve partner van OBI4wan en de producten van OBI4wan in de onderwijssector.

De software van OBI4wan ondersteunt de drie aspecten van online communicatie aan de hand waarvan Noscura strategische online communicatie ontwerpt:  luisteren – interactie – contentcreatie.

We zetten de software van OBI4wan in om online communicatie processen te optimaliseren en we trainen medewerkers het beste uit de producten te halen. Hierbij is ons uitgangspunt altijd dat de software een middel is om de organisatiedoelstellingen te behalen.

Onze kracht ligt in het combineren van de kennis van de OBI4wan producten met de kennis van de sectoren waarin wij werken.

Sinds de oprichting in 2011 helpt OBI4wan organisaties met een succesvolle inzet van media monitoring en online klantcontact. OBI4wan ontwikkelt de beste data gedreven gebruiksvriendelijke all-in-one oplossingen en biedt excellente service op het gebied van reputatiemanagement, customer engagement en artificial intelligence:

  • OBI Brand Monitor – een tool voor het monitoren, narrowcasting, analyseren en verbeteren van merk en reputatie, zowel offline als online
  • OBI Engage – een tool voor webcare, content publicatie, workflow en analyse van statistieken
  • OBI Bots – een op natural language gebaseerde chatbot, zowel stand-alone als geïntegreerd in een webcare-omgeving
  • OBI Insights – een dienst voor het opstellen en duiden van merkreputatie en inzichten uit webcare-, reputatie- en media analyse

Gratis demo

Nieuwsgierig naar de producten van OBI4wan? Vraag nu een gratis demo aan!