Interim (project)management

Onze expertise en ervaring, bij jullie over de vloer

Met name in de implementatiefase van een nieuwe strategie, of in de uitvoering ervan, kun je handen tekort komen. Je loopt de kans dat de gestelde ambities niet waargemaakt kunnen worden doordat er niet genoeg expertise en tijd aanwezig is in je team om de ambities te verwezenlijken.

Op zo’n moment kunnen wij jou helpen! We doen dit altijd met de overtuiging dat jouw organisatie uiteindelijk zelf in staat moet zijn om de processen en werkzaamheden rondom alle aspecten van online communicatie uit te voeren. We weten ook dat de acceptatie versneld, de kwaliteit verhoogd en processen effectiever ingericht kunnen worden als expertise van buitenaf tijdelijk aan een bestaand team wordt toegevoegd.

Noscura kan deze expertise toevoegen aan jouw organisatie. Dat doen we op elk gewenst niveau en elke gewenste tijdsbesteding per week. Zo kunnen we bijvoorbeeld een teamleider online communicatie inzetten die leiding geeft aan een webcareteam, een social media redacteur die de dagelijkse updates verzorgt op de social media kanalen of een projectleider die een implementatietraject begeleid.

Gerelateerde blogs
Gerelateerde testimonials

Highlight Delft

Noscura is een professioneel bedrijf met vakinhoudelijke en professionele team leden. De samenwerking met de communicatie adviseur, Teatske Greijdanus was erg prettig. Teatske is enorm gemotiveerd, daadkrachtig en heeft veel kennis van de kunst wereld, welke voor het project Highlight Delft een pre is. Noscura heeft voor Highlight Delft een sterke communicatiestrategie met bijbehorende doelgroepen analyse neergelegd. Het meedenken aan een meerjarige ambitie/plan voor Highlight Delft was erg gewenst en gaf een duidelijke richting voor de communicatie strategie voor de editie van Highlight Delft 2020. Er is samen met de ontwerper, onder begeleiding van Noscura, een sterke identiteit neergezet. In de toekomst zal Noscura moeten nadenken over hoe om te gaan/ samen te werken met opdrachten aan ontwerpers vanuit een marketing en communicatie strategie als onderdeel van een projectteam (wie is opdracht gever). De afronding van het project is zeer professioneel. Noscura staat open voor verbeteringen en schroomt niet om feedback aan de organisatie mee te geven voor komende edities, waarvoor dank! De hoeveelheid werk voor Highlight Delft 2020 en bijkomende flexibiliteit, inzet en motivatie vanuit Noscura was boven verwachting. Voor een volgende editie zal Highlight Delft graag weer samenwerken met Noscura!

Anouk de Ruiter - managing director Highlight Delft