Interim (project)management

Noscura / Interim (project)management

Onze expertise en ervaring, bij jullie over de vloer

Met name in de implementatiefase van een nieuwe strategie, of in de uitvoering ervan, kun je handen tekort komen. Je loopt de kans dat de gestelde ambities niet waargemaakt kunnen worden doordat er niet genoeg expertise en tijd aanwezig is in je team om de ambities te verwezenlijken.

Op zo’n moment kunnen wij jou helpen! We doen dit altijd met de overtuiging dat jouw organisatie uiteindelijk zelf in staat moet zijn om de processen en werkzaamheden rondom alle aspecten van online communicatie uit te voeren. We weten ook dat de acceptatie versneld, de kwaliteit verhoogd en processen effectiever ingericht kunnen worden als expertise van buitenaf tijdelijk aan een bestaand team wordt toegevoegd.

Noscura kan deze expertise toevoegen aan jouw organisatie. Dat doen we op elk gewenst niveau en elke gewenste tijdsbesteding per week. Zo kunnen we bijvoorbeeld een teamleider online communicatie inzetten die leiding geeft aan een webcareteam, een social media redacteur die de dagelijkse updates verzorgt op de social media kanalen of een projectleider die een implementatietraject begeleid.

We gaan graag met je in gesprek. Neem je contact met ons op?

Eerdere Noscura projecten over :Implementatie - Interim (project)management
Liv Kooijmans