Neem contact met ons op


Karlijn:
06 4247 3080


Rob:
06 8183 4114


Lisa: 
06 2218 8613

 

Evaluatiefase

Een online communicatiestrategie (de processen, de afspraken, de workflows, de uitvoering, de tooling ter ondersteuning, etc.)  is in onze ogen het resultaat van een ontwerpproces. Wij noemen onszelf bij Noscura dan ook ontwerpers van online communicatie. We werken volgens onderstaand ontwerpproces met jou aan strategische trajecten op het gebied van online communicatie.

De evaluatiefase

Tijdens de implementatiefase, maar zeker ook erna, vormen nieuwe inzichten en een veranderde situatie input voor een evaluatie. Uitgangspunten, uitwerkingen of de manier waarop een organisatie aan de slag is met online communicatie kunnen veranderen, waardoor we weer even terug moeten naar de ontwerpfase.

De evaluatiefase na afronding van de implementatie is het moment om een nulmeting opnieuw te doen: Hoe staat de organisatie er nu voor, hoe staat het met de doelen die jullie jezelf hebben gesteld en wat zijn oorzaken voor een eventuele afwijking?

Met de uitkomsten van de evaluatie starten we een (gedeeltelijk) herontwerp. Omdat je online communicatiestrategie leeft!

Sorry, no posts matched your criteria.