Contentcreatie

Maken en publiceren van relevante social media posts

Je kent je stakeholders, hebt een relevant netwerk op een relevant netwerk, je gaat de interactie aan. Maar waar haal je inspiratie vandaan voor het maken van posts die aansluiten bij de verwachtingen van die stakeholders en aansluiten bij de kernwaarden van jouw organisatie?

We gaan met je op zoek naar inspiratie door bijvoorbeeld te zoeken op thema’s, naar influencers of op basis van nieuws waarvan jij vindt dat jullie daar een rol in zouden moeten spelen. We trainen jullie om onderwerpen om te zetten in content door bijvoorbeeld een brainstorm of te “gluren bij de buren”, door te oefenen en door elkaar van feedback te voorzien.

In een praktisch opgezette training begeleiden en delen we onze kennis over contentcreatie. We zorgen we ervoor dat jullie zelfstandig aan de slag kunnen en blijven.

We gaan graag met je in gesprek. Neem je contact met ons op?

Blogs
Projecten
Testimonials

Ontwerpen personal branding strategie en ambassadeurstrainingen bij NWO

Karlijn is een vriendelijke en overtuigende professional. In een aantal sessies heeft zij mij inzicht gegeven in wat social media kunnen betekenen voor mij en onze organisatie.

Marjolijn Robijn - Hoofd levenswetenschappen bij NWO

Advies en training online profilering lectoren Hogeschool Rotterdam

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Noscura. Noscura heeft in diverse settings onze lectoren van Hogeschool Rotterdam geholpen om hun online profilering te verbeteren. De aanpak van Noscura is er steeds op gericht om inzicht te geven en concrete handvatten te bieden; dat werkt goed! Het is fijn samenwerken; ze hebben actuele kennis, veel ervaring en komen de afspraken na. Kortom: pragmatische aanpak met diepgang.

Desiré de Jong - Strategisch communicatieadviseur bij Hogeschool Rotterdam

Social media strategie, advies en implementatie bij NWO

Noscura hielp ons fantastisch met de restyling van onze accounts en aanwezigheid op onze sociale media. We moesten vier organisaties samenvoegen, en dat was een hele uitdaging. Karlijn de Wit kwam met advies en een implementatieplan, hielp bij de uitvoering van het plan en gaf zowel het communicatieteam als onze collega's nuttig advies en training. Ze was heel duidelijk over het budget en werd altijd op tijd geleverd. Haar bescheiden manier van werken en interactie met alle belanghebbenden heeft ons echt geholpen in dit proces.

Gabby Zegers - Teamleider communicatie bij NWO

Trainen webcareteam bij Wageningen University & Research

Noscura heeft Wageningen University & Research in diverse sessies geholpen om de social media naar een hoger niveau te tillen. Zij hebben ons advies en handvatten gegeven waarmee wij nu beter in staat zijn om relevante content te creëren en de dialoog aan te gaan.

Henrieke Aanstoot - Bruins - Social Media Marketeer bij TU Delft
Liv Kooijmans

Mijn ambitie: mensen en ondernemingen laten groeien - Mijn kenmerken: enthousiast, creatief, pragmatisch - Ik ben goed in: conceptontwikkeling, mensen meekrijgen, improviseren - Ik word blij van: creëeren, interactie - 🖐