Neem contact met ons op


Karlijn:
06 4247 3080


Rob:
06 8183 4114


Lisa: 
06 2218 8613

 

Activeren van ambassadeurs

Het echte inhoudelijke verhaal van een organisatie zit niet alleen bij de afdeling marketing en communicatie, maar bij de medewerkers en (in het geval van een onderwijsinstelling) bij de onderzoekers en studenten. Als elke medewerker, onderzoeker of student een ambassadeur zou zijn en als hij of zijn ook nog zelf content actief zou zijn met delen, interactie aangaan of creëren van content in de eigen sociale netwerken, dan heb je goud in handen! Het eigen verhaal van een persoon is namelijk altijd authentiek en het totale bereik en impact via al die persoonlijke netwerken is veel groter dan via de corporate accounts.
Het activeren van ambassadeurs gaat echter niet vanzelf, je zult dit vanuit de afdeling marketing en communicatie moeten faciliteren en stimuleren.

Noscura helpt jou om het werken met online ambassadeurs in jouw organisatie vorm te geven. We kunnen samen een strategie en een plan van aanpak opstellen, we kunnen je helpen om mensen in je organisatie te verleiden voor deze aanpak en we verzorgen trainingen en trajecten om ambassadeurs te activeren. Hierbij vinden we het altijd belangrijk om uit te gaan van de intrinsieke motivatie (hoofd, hart en handen) van een ambassadeur. Meedoen “omdat het moet van de baas” werkt volgens ons niet, op zoek gaan naar het “what’s in it for me?” wel.