online media

Wat

 

Noscura helpt jouw organisatie up to speed in de wereld van online communicatie. Onze diensten lopen uiteen van het formuleren van een volledige online strategie tot advies over het implementeren van webcare in jouw organisatie en het geven van social media workshops aan jou en je collega’s. Daarnaast kunnen we de volledige contentcreatie en online klantenservice in jouw organisatie opzetten en ook de uitvoer (gedeeltelijk) overnemen.

Lees meer bij diensten of
neem contact op.

Hoe

 

In al ons werk zijn de
drie aspecten van online communicatie verweven:
luisteren interactiecontentcreatie. 

Wij werken aan de hand van
een ontwerpproces:
analyseren, ontwerpen, implementeren, evalueren

 

Lees meer bij over Noscura of neem contact op.

Voor wie

 

Wij helpen onderwijs-, cultuur- en onderszoeksinstellingen om vanuit het hart te communiceren zodat je een echte connectie maakt met je betrokkenen. 

Doordat wij al meer dan twintig jaar meelopen in de sector van het onderwijs, cultuur en onderzoek, hebben we een streepje voor. We weten hoe de organisaties werken en hoe je communicatie(veranderingen) aanpakt.

 

Lees meer bij ervaring of
neem contact op.

“Iedere medewerker een ambassadeur voor je organisatie?”
Online ambassadeurstraining!

De medewerkers van jouw organisatie dragen voor een belangrijk deel bij aan de kennis expertise die jouw organisatie uniek maakt. Zij geven jouw organisatie een gezicht. Op hun beurt profileren jouw medewerkers zich in hun netwerken, bewust of onbewust, als ambassadeurs van zichzelf. 

Wij trainen jouw medewerkers om bewust te zijn van de waarde van hun online netwerk, informatie te delen en de interactie aan te gaan. Namens zichzelf, maar ook op zo’n manier dat ze zich bewust zijn van hun aandeel in de uitstraling van de organisatie waar ze onderdeel van zijn. We brengen focus aan en laten hen keuzes maken in platform, tijdsbesteding en hun persoonlijke verhaal. 

In een training van een aantal sessies maken we van jullie medewerkers ambassadeurs.

Lees meer over onze ambassadeurstrainingen.

Interesse? Eens praten? Neem contact op.

Blogs

Laad meer