Nieuwe samenwerking met Saxion!

Nieuwe samenwerking met Saxion!

Online communicatie vraagt om een integrale aanpak en om samenwerking tussen verschillende teams en afdelingen. Samenwerken in één tool vormt hiervoor de basis. We zijn trots dat Saxion hierbij kiest voor OBI Engage via Noscura.

In OBI Engage komen monitoring, webcare en content publiceren samen in één omgeving. Zo is langs elkaar heen werken, versnippering, overal moeten inloggen en dubbel werk verleden tijd. We gaan er samen voor zorgen dat Saxion de tool succesvol in kan zetten. De communicatie- en organisatiedoelen zijn hierbij het uitgangspunt.

Saxion is een hogeschool met ruim 27.000 studenten en vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Ze bereiden studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in een dynamische en technologische samenleving. De mens staat voor hen in dit proces centraal. Door succesvol gebruik te maken van OBI Engage kan Saxion echt in contact komen en blijven met haar doelgroepen.