Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Ben jij ook aanwezig bij online sessie #NoscuraVerbindt, dé (digitale) bijeenkomst over online communicatie in het onderwijs en onderzoek?

#NoscuraVerbindt is meer dan alleen luisteren. Je doet nieuwe nieuwe ideeën op door met je collega’s van andere onderwijsinstellingen te praten en ervaringen uit te wisselen. Wij delen uiteraard onze inzichten en faciliteren het gesprek rondom een relevant thema. We doen dit omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Samen kijken we vooruit en naar hoe online communicatie zich razendsnel ontwikkelt, naar beschikbare online tools, naar wat werkt en naar hoe je online communicatie in kunt zetten bij een onderwijsinstelling. Echt verbinden dus.

Donderdag 30 september – Hybrid Student Journey

Wanneer: Donderdag 30 september 2021
Tijd: 15:30u. – 17.00u.
Plaats: online
Schrijf je nu in

Deze keer praten we met elkaar over een nieuwe student journey. We zien een blijvende verandering onder invloed van het afgelopen 1,5 jaar: een mix van online en offline (hybride) voorlichting en werving, een groter belang van online communities etc. We delen uiteraard onze inzichten en horen graag jullie best (of worst) practices. NoscuraVerbindt gaat vooral over met elkaar, als collega’s bij verschillende onderwijsinstellingen, in gesprek gaan, ideeën en ervaringen uitwisselen. Samen kijken naar hoe de nieuwe werkelijkheid in de praktijk uitpakt voor de student journey. Ben jij er ook (weer) bij? 

Let op: de sessies worden niet opgenomen en zijn daarom niet achteraf te bekijken. Zorg dat je erbij bent.