Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Ben jij ook aanwezig bij online sessie #NoscuraVerbindt, dé (digitale) bijeenkomst over online communicatie in het onderwijs en onderzoek?

#NoscuraVerbindt is meer dan alleen luisteren. Je doet nieuwe nieuwe ideeën op door met je collega’s van andere onderwijsinstellingen te praten en ervaringen uit te wisselen. Wij delen uiteraard onze inzichten en faciliteren het gesprek rondom een relevant thema. We doen dit omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Samen kijken we vooruit en naar hoe online communicatie zich razendsnel ontwikkelt, naar beschikbare online tools, naar wat werkt en naar hoe je online communicatie in kunt zetten bij een onderwijsinstelling. Echt verbinden dus.

Donderdag 25 november – Aan de slag met TikTok

Wanneer: Donderdag 25 november 2021
Tijd: 15:30u. – 17.00u.
Plaats: online

#NoscuraVerbindt is meer dan alleen luisteren. Je doet nieuwe nieuwe ideeën op door met je collega’s van andere onderwijsinstellingen te praten en ervaringen uit te wisselen. Wij delen uiteraard onze inzichten en faciliteren het gesprek rondom een relevant thema. We doen dit omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Samen kijken we vooruit en naar hoe online communicatie zich razendsnel ontwikkelt, naar beschikbare online tools, naar wat werkt en naar hoe je online communicatie in kunt zetten bij een onderwijsinstelling. Echt verbinden dus.

Tiktok, we weten inmiddels wel dat het een populair kanaal is onder (toekomstige) studenten. Maar TikTok draait om snelle video’s en dat is in praktijk soms best lastig te maken.

Tijdens deze #NoscuraVerbindt zorgen we ervoor dat ook jij weet hoe je goede TikToks kunt maken. Samen gaan we aan de hand van voorbeelden aan de slag met een strategie die bij jouw onderwijsinstelling past. Tips, tricks, do’s en don’ts passeren de revue. Samen kijken we naar wat wel en niet werkt.

Praat jij ook mee?
Schrijf je nu in

Let op: de sessies worden niet opgenomen en zijn daarom niet achteraf te bekijken. Zorg dat je erbij bent.