Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Een interactieve kennismiddag met #Noscuraverbindt

Ben jij ook aanwezig bij de interactieve kennismiddag #NoscuraVerbindt, dé (digitale) bijeenkomst over online communicatie in het onderwijs en onderzoek?

#NoscuraVerbindt is meer dan alleen luisteren. Je doet nieuwe nieuwe ideeën op door met je collega’s van andere onderwijsinstellingen te praten en ervaringen uit te wisselen. Wij delen uiteraard onze inzichten en faciliteren het gesprek rondom een relevant thema. We doen dit omdat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Samen kijken we vooruit en naar hoe online communicatie zich razendsnel ontwikkelt, naar beschikbare online tools, naar wat werkt en naar hoe je online communicatie in kunt zetten bij een onderwijsinstelling. Echt verbinden dus.

Donderdag 20 januari – Zo organiseer je een podcast

Wanneer: Donderdag 20 januari 2022
Tijd: 15:30u. – 17.00u.
Plaats: online

Tijdens deze #NoscuraVerbindt staan we stil bij podcasts. We zagen in 2021 al een flinke opmars, mede door de (tijdelijke) populariteit van de app Clubhouse. Ook andere onderzoeken laten de populariteit zien. Er dat is niet heel gek. Podcasts zijn ideaal om onderweg te luisteren. Of tijdens het afwassen, koken of voor het slapen. Ook voor onderwijsinstellingen zijn podcasts een uitgelezen kans om te laten zien wat je in huis hebt.

We delen kennis, inzichten en gaan samen in dialoog over wat voor jullie werkt, of niet.

Praat jij ook mee? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Schrijf je nu in

Let op: de sessies worden niet opgenomen en zijn daarom niet achteraf te bekijken. Zorg dat je bij deze inspirerende kennismiddag bent!