E-book – ‘Online Communication in Higher Education’

E-book – ‘Online Communication in Higher Education’

E-book – ‘Online Communication in Higher Education’

E-book – ‘Online Communication in Higher Education’

Het hoger onderwijs is verplaatst naar online, is wereldwijd en 24-uurs geworden. Universiteiten en hogescholen zijn internationale knooppunten van kennis en expertise in de vorm van studenten, onderzoekers en degene die kennis en expertise overbrengen. Hoger onderwijs instellingen zijn ontmoetingsplaatsen bundelingen van interacties, offline maar ook online.

In dit boek geven de oprichters van Noscura hun visie op online communicatie in het hoger onderwijs. We benadrukken de rol van de drie pijlers van online communicatie (luisteren – interactie en contentcreatie) en maken die concreet voor hoger onderwijs instellingen. We gaan in op strategievorming, op visie-ontwikkeling, op trends op het gebied van online communicatie specifiek in de onderwijssector. We behandelen de (financiële) noodzaak van communiceren door studenten/experts/ambassadeurs. We geven handvatten voor toepassen van verschillende aspecten van online communicatie en we verkennen de uitdagingen van het uitleggen van de meerwaarde van online communicatie aan de interne organisatie.

We gaan in op de unieke kansen die het hoger onderwijs heeft op het gebied van online communicatie.  Het e-boek bevat drie onderdelen en is volledig in het Engels geschreven:

Exploration of “online communication” and “higher education”
Branding the higher education institution
Personal branding in higher education
We hopen dat je het boek met plezier zult lezen en nuttig toe kunt passen, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitleg of toepassing.

Door onderstaand formulier in te vullen kun je het e-book downloaden. We gebruiken je gegevens om je te kunnen benaderen naar aanleiding van de inhoud van het boek.

[agileform id=”5658883292921856″]

Lisa Niehoff

Meegegroeid met de opkomst van internet ontdekte ik al vroeg dat de psychologie achter online communicatie mij fascineerde. Zo ontdekte ik snel de wondere wereld van social media en zag snel dat het meer was dat online giebelen met elkaar. Online communicatie heeft een gigantische impact en is hier voor altijd. Ik maak inmiddels al 10 jaar van mijn hobby mijn werk en mag dit ook voor Noscura doen.

Geen reacties

Reageer