OBI4wan in 1 minuut en 38 seconden

OBI4wan in 1 minuut en 38 seconden

Sinds de oprichting van NosCura zijn we trotse partner in de onderwijssector van mediamonitoring en klantcontact software van OBI4wan. We gebruiken OBI4wan bij en met klanten en gebruiken het bij de analyses die we zelf uitvoeren. Onze blogs zijn vaak voorzien van grafieken vanuit de rapportenmodule.

Sinds de oprichting in 2011 helpt OBI4wan organisaties met een succesvolle inzet van media monitoring en online klantcontact. De gebruiksvriendelijke tool ondersteunt onze klanten met online- en offline media monitoring, webcare, messaging, social analytics en content publishing.

Bovenstaande animatie (1 minuut, 38 seconden) laat in vogelvlucht hoe je in staat kan zijn interactie aan te gaan met je klanten, online reputatie kunt managen, inzichten kunt krijgen door middel van data-analyse en leadgeneratie kunt genereren via social media.

Voor onderwijsinstellingen betekent dat: weten waarover de verschillende doelgroepen praten, de mogelijkheid om interactie aan te gaan met potentiële studenten, kunnen beantwoorden van vragen die gesteld worden op een groot aantal platformen en het uitvoeren van analyses van onderzoeksthema’s, maatschappelijke thema’s, het onderwijs en het onderzoek van de instelling. Daarnaast kan social content (ingepland) geplaatst worden die vervolgens overzichtelijk wordt getoond in een contentkalender. De software van OBI4wan is ondersteunend aan onze visie op online communicatie en de drie onderdelen luisteren, interactie en contentcreatie:

Interesse in een demo? Neem contact op met ons voor een afspraak.

Geen reacties

Reageer